Blog Regular

Weekmenu 8 t/m 12 Februari 2023

Gebakken Sucade  € 18,-

Tonijnsteak  €  18,-

Geserveerd met salade, gebakken aardappelen of patat

 

Stampot peen en ui met bal gehakt of worst   €  10,-

 

Reserveren is gewenst via: 010-476 91 90 of mail naar reserveren@eetcafedeooievaar.nl

 

Weekmenu 26 t/m 29 Januari 2023

Lamsrack  € 18,-

Zeewolf filet   €  18,-

Stampot andijvie met bal gehakt of worst   €  10,-

Geserveerd met salade, gebakken aardappelen of patat

 

Reserveren is gewenst via: 010-476 91 90 of mail naar reserveren@eetcafedeooievaar.nl

 

Weekmenu 14 t/m 18 december 2022

Short Ribs  €  16,- p.p

Tonijn Steak  €  18,-

Geserveerd met salade, gebakken aardappelen of patat

Stamppot Zuurkool €  10,-

 

Reserveren is gewenst via: 010-476 91 90 of mail naar reserveren@eetcafedeooievaar.nl

 

Weekmenu 7 t/m 11 december 2022

Falafel Burger  €  12,- p.p

Visvangst  Schelvis  €  18,-

Geserveerd met salade, gebakken aardappelen of patat

Stamppot Spruiten €  10,-

 

Reserveren is gewenst via: 010-476 91 90 of mail naar reserveren@eetcafedeooievaar.nl

 

Weekmenu 23 t/m 27 November 2022

Poortugaalse Vleesspies-  €  18,- p.p

(keuze: mix, bief, varken of kip)

Visvangst: Rode Poon  €  16,-

Stamppot  Andijvie  €  10,-

Reserveren is gewenst via: 010-476 91 90 of mail naar reserveren@eetcafedeooievaar.nl

 

Weekmenu 17 t/m 20 November 2022

Kaasfondue –  €  16,- p.p

2 varianten zoet of pittig (blauwschimmelkaas) € 16,- p.p (minimaal 2 pers.)

Visvangst: Sliptong  €  18,-

Zuurkool Stamppot   €  10,-

Reserveren is gewenst via: 010-476 91 90 of mail naar reserveren@eetcafedeooievaar.nl